Kleurcombinaties van CND Shellac
1.2.


3.
4.
5.6.


7.


8.

9.


10.


11.

12.
Start de Shellac behandeling met het hygiƫnisch reinigen, CoolBlue, van de handen, nagelstyliste en klant. Verwijder ook de eventuele nagellak van de nagels.

Vijl de natuurlijke nagel in vorm met een Kanga 240 grit vijl. Verwijder de stof / vijlresten met een manicure borsteltje.

Verwijder de dode huidcellen op de nagelplaat met CuticleAway en duw de nagelriem met rustige bewegingen achteruit met een bokkepoot. Nagels grondig afspoelen met water.

Diepte reiniging van de nagelplaat met ScrubFresh. Dit zal tijdelijk het vocht uit de nagelplaat onttrekken. ScrubFresh zorgt voor ultieme hechting van het product en geeft tevens een grondige reiniging.

Aanbrengen van Shellac. Zorg voor een schone en gereinigde werkomgeving. BELANGRIJK: Goed schudden en iedere laag dun aanbrengen. Liever 2 dunne lagen dan 1 dikke.

SHELLAC BASE COAT, gelijkmatig en dun aanbrengen. Uitharden onder de Shellac UV lamp gedurende 10 seconde.

SHELLAC COLOR COAT, gelijkmatig en dun aanbrengen. Uitharden onder de Shellac UV lamp gedurende 2 minuten.

Kijk op de layering sheet voor tips of probeer zelf combinaties te maken. Vaak is het zo dat de eerste laag niet dekkend genoeg is. Dan zie je streepvorming. Zorg ervoor dat de ondergrond egaal gelakt is voor een goed eindresultaat. Breng dan eventueel een 2e laag van de ondergrond kleur aan.

SHELLAC COLOR COAT, gelijkmatig en dun aanbrengen. Uitharden onder de Shellac UV lamp gedurende 2 minuten.

SHELLAC TOP COAT, gelijkmatig en dun aanbrengen. Uitharden onder de Shellac UV lamp gedurende 2 minuten.

Verwijder de plaklaag met Scrubfresh.

Verzorg de nagel, nagelriemen en de huid. Gebruik hiervoor de Solar Oil en Scensation Lotion van CND.